0

meritxell vallve 10 mayo, 2018
 Text i Fotos : Gabinet de premsa

      

     RITA ORA I ALTRES ARTISTES ACTUEN EN EL SHARE FESTIVAL DE BARCELONA

                                 No os perdeu els 20 i 21 de juliol. Poble Espanyol (Barcelona)

Share Festival és un nou festival que se celebrarà el 20 i 21 de juliol al Poble Espanyol de Barcelona i que vol transmetre un missatge molt clar: ‘el millor camí cap a la felicitat és compartir’. Es presenta avui 20 de març, Dia Internacional de la Felicitat, amb un cartell de primer nivell pensat per a tots els públics. Les entrades surten a la venda avui a un preu inicial de 49€ l’abonament dels dos dies i 29€ l’entrada de dia a través de Sharefestival.org i de la plataforma Eventbrite.

El festival aposta per la música pop i mainstream, a través d’artistes que amb la seva música porten un missatge positiu, optimista i alegre. Aquesta primera edició comptarà amb Rita Ora com una dels caps de cartell, que vindrà a actuar per primera vegada a Barcelona. Guanyadora d’un MTV Music Award al 2017 i un Global Award com a millor artista pop al 2018, actualment és numero 1 en la llista Europea dels singles més escoltats amb ‘For You’ (feat. Liam Payne). Ha estat l’artista dona més jove a arribar a tenir 12 hits en el top hits del Regne Unit i té 22 milions de seguidors a Spotify.

Rita Ora actuarà el dissabte 21 de juliol, el segon dia del festival, el mateix dia que Abraham Mateo, un fenomen de masses a nivell internacional que acaba de treure el single ‘Se acabó el amor’ amb Jennifer Lopez i Yandel. El seu hit ‘Loco enamordo’ ha estat disc de platí als Estats Units, Espanya i Amèrica Llatina, i ha entrat en el top 50 mundial a Spotify. També ha col·laborat amb molts artistes internacionals com Pitbull, 50 Cent Farruko, entre uns altres.

Sofia’ ha aconseguit fins avui més de 102 milions d’escoltes úniques en Spotify.

I la coneguda banda colombiana Morat portarà el seu folk-pop a Barcelona. el seu single ‘‘Yo contigo, tu conmigo’, banda sonora de la pel·lícula ‘Els Minions’ en col·laboració amb Álvaro Soler, ha estat disc de platí a Espanya i Itàlia, a més de guanyar el premi 40 Principales com a millor cançó del 2017. ‘Como te atreves’, un altre dels seus hits, ha estat número 1 a iTunes amb més de 113 milions d’escoltes a Spotify. Ara acaben de treure el seu nou single ‘Antes de los veinte’. El divendres també hi haurà un altre artista que donarem a conèixer a l’abril.

La programació del festival es completarà amb les actuacions dels Brodas Bros i Dj’s com Carles Pérez en les primeres hores del festival i també acollirà demostracions de percussió i altres activitats paral·leles i solidàries.

 

 


Leave a Comment

Login to your account

Can't remember your Password ?

Register for this site!