0

Activitats per a les Festes de Reis per petits i grans a les estacions d´esquí

meritxell vallve 3 enero, 2018

En breu es produirà l´arribada dels Reis Mags, Tast de vins i formatges, activitats de les estacions del “Grup FGC “per a les festes de Reis. L’estació de la Cerdanya de La Molina col·laborarà amb el Parc de Nadal d’Alp i Puigcerdà.

Espot

3 de gener

L’estació d’Espot serà l’escenari d’un tast de vins i formatges pallaresos. La cita tindrà lloc de 12.00 a 15.00 h, a la terrassa de la cafeteria de la cota 2000.

5 de gener
Arribada de SSMM els Reis Mags.
Com ja és tradició, enguany els Reis Mags d’Orient visitaran l’estació d’Espot. A les 18.00 h, per agafar forces, es farà una xocolatada popular a la cota 1500 i a les 18.30 h se celebrarà una baixada de torxes des de la cota 2000 fins a peu de pistes.
A les 19.00 h els Reis es traslladaran al poble per entregar els regals als més petits de la casa.
Per a més informació:
www.espotesqui.cat

Port Ainé

4 de gener
Arribada de SSMM els Reis Mags. Port Ainé rebrà la visita dels Reis Mags d’Orient, que esquiaran per tota la estació.
A les 12.00 h visitaran el” Parc Lúdic” com cada any per participar en les activitats i fer-se fotografies amb els més petits.
Un copes faci fosc, es farà una baixada de torxes i una xocolatada popular davant de l’Hotel Port Ainé 2000.
A més, es repartiran regals entre els menuts.
Tast de vins i formatges
De 12.00 a 15.00 h els visitants de Port Ainé podran degustar, dijous 4, els millors formatges i vins pallaresos, a la terrassa de la cafeteria de la cota 2.000.

Excursió nocturna a la Vall de Núria

La Vall de Núria organitzarà una excursió nocturna amb raquetes sota la lluna plena i sortides amb retrac Espot i Port Ainé acolliran un tast de vins i formatges pallaresos.
La Molina
Fins al 7 de gener – Parc de Nadal d’Alp i Puigcerdà.
De nou, l’estació degana col·labora amb el Parc de Nadal d’Alp i Puigcerdà, amb la mateixa il·lusió i ganes de sempre. El parc obrirà les seves portes els dies 3, 4 i 7 de gener al Poliesportiu de Puigcerdà, de 16.00 a 20.30 h i el preu de l’entrada serà de 4,00 €.
Durant els quatre dies hi haurà sorpreses, regals i sortejos per a tothom.
5 de gener – Arribada dels Reis Mags amb baixada infantil de torxes,els Reis Mags d’Orient visitaran l’estació de La Molina. La tarda més màgica de l’any estarà carregada d’activitats per als menuts a partir de les 17.00 h. Al llarg de la tarda es farà una xocolatada amb coca i tothom qui vulgui podrà acompanyar a Ses Majestats en la baixada de torxes a la Pista Llarga.
Després de l’arribada es farà el repartiment de regals a tots els menuts i es presentarà el programa de les diferents celebracions que formaran part dels actes commemoratius del 75è aniversari de La Molina.

“Sortides amb raquetes de neu”

Fins al dissabte 6 de gener, Vall de Núria posarà en marxa rutes guiades amb raquetes de neu perquè els visitants visquin la neu del Pirineu d’una manera diferent.
Després de caminar un parell d’hores, de 10.30 a 12.30 h, els participants podran gaudir lliurament de l’entorn de Vall de Núria. El preu de l’activitat inclou bitllet del Cremallera(anada i tornada), excursió amb guia i material (raquetes). És obligatori portar roba d’abric,guants, gorra, calçat adequat. Edat mínima: 7 anys.
5 de gener
Nit de Reis -Divendres
Els Reis Mags d’Orient es desplaçaran fins a Vall de Núria amb la
màxima il·lusió per saludar a tots els nens i nenes. Com ja és tradició, SSMM arribaran a l’estació enmig del bosc, amb un espectacle de llum, música i foc que emocionarà i farà vibrar els
espectadors.
“La Nit de Reis” és una de les activitats més esperades a la vall, ja que és una cita màgica que sorprèn tant a petits com a grans.

Programa d’activitats:

16.10 h: Sortida del tren cremallera des de Queralbs a Núria amb tots els nens per rebre als Reis Mags d´Orient.
16.30 h: Trobada al Bar Finestrelles per fer una xocolatada.
De 17.00 a 18.00 h: Espectacle Infantil a càrrec de Bufanúvols.
18.25 h: Arribada dels Reis Mags.
18.50 h: Pregó de benvinguda.
19.00 h: Visita de SSMM els Reis a la Mare de Déu de Núria.
19.10 h: SSMM recolliran les cartes dels menuts.
19.40 h:Sortida del tren cremallera
fins a Queralbs amb els Reis Mags
6 de gener
Sortida amb retrac.
Per als clients allotjats a l’Hotel de Vall de Núria, s’organitzarà una sortida amb màquina trepitjaneu adaptada al transport.Els participants passejaran per l’entorn de l’estació i coneixeran el treball diari de manteniment de pistes i producció de neu.
Text i fotos: Gabinet de premsa

Leave a Comment

Login to your account

Can't remember your Password ?

Register for this site!