ARNAUD VIARD I L’EQUIP DEL DOCUMENTAL“EL QUE FA SEGUR EL CAMÍ”, PROTAGONISTES DEL BCN FILM FEST DIMECRES VINENT “SOUND OF METAL” clausurarà el festival dijous 2 de juliol

El proper dimecres, 1 de juliol. El BCN FILM FEST s’endinsarà en el món literari .

El guionista i director Arnaud Viard connectarà en directe amb els Cinemes Verdi per respondre a les preguntes del públic en acabar la projecció de “QUISIERA QUE ALGUIEN ME ESPERARA EN ALGÚN LUGAR”, adaptació del llibre homònim de l’autora bestseller Anna
Gavalda.

   

També dimecres els Cinemes Verdi rebran la visita de l’equip d’“EL QUE FA SEGUR EL CAMÍ”. Els tres directors, Clara Vallvé, Guiu Vallvé i Jana Vallvé participaran en un col·loqui amb el públic en finalitzar la projecció  del documental, que narra la petjada deixada pels seus avis en el seu entorn.

El BCN FILM FEST posarà punt i final a l’edició d’enguany el proper dijous, 2 de juliol amb la projecció de “SOUND OF METAL”. 

Riz Ahmed (“The Night Of”, “The Road to Guantanamo”, “Rogue One”) es posa a la pell d’un bateria de heavy metal que perd l’audició de forma inesperada, en una interpretació aclamada per la crítica.

Text i fotos: Gabinet de premsa

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *