Baqueira Beret presenta a Barcelona la temporada d’hivern 2021 – 2022 acompanyada dels esquiadors Aymar Navarro i Abel Moga

Baqueira Beret ha presentat avui 24 de novembre a Barcelona les principals novetats de l’estació d’esquí i snowboard per la temporada 2021-2022 juntament amb els esquiadors de fora-pista Aymar Navarro i Abel Moga que participarán a l’esdeveniment del Freeride World Tour que es disputarà a l’estació entre el 22 i el 28 de gener 2022.

L’acció de l’estació de la Val d’Aran i Valls d’Àneu arriba a la ciutat de Barcelona en la seva última parada després d’haver passat ja per un total de 12  ciutats espanyoles en el seu viatge de promoció per a donar a conèixer l’oferta de les seves instal.lacions.

En aquest acte, que ha arribat a superat els 50 assistents, s’han presentat a la premsa totes les novetats d’un hivern que es preveu amb molta activitat a les pistes i après-ski.

Destacar l’arribada a Baqueira del prestigiós Freeride World Tour, circuit de freeride mundialment conegut, pel qual han estat presents els esquiadors aranesos Aymar Navarro i Abel Moga explicant la seva preparació i sensacions de cara al mes de gener. 

Baqueira Beret és una estació propera pels esquiadors barcelonins, és per això que será presenta amb un stand informatiu a L’illa Diagonal, dels próxims dijous a dissabte de 10h a 21h i diumenge de 10h a 20h, compartint les novetats d’aquesta temporada i fent sortejos de forfets, estades completes, cursos d’esquí, material Salomon i molt més per tots aquells barcelonins amb ganes de neu.

Aquesta presentació a la capital catalana forma part d’una gira per un total de 12 ciutats de la península on es promou, no només el destí de l’estació d’esquí, si no també les valls on està ubicada.

Després del Covid, els responsables del centre hivernal han volgut apropar-se de nou al seu públic d’una manera presencial per informar de forma més directe i personal la seva oferta d’activitats i neu.

Les principals novetats que presenta l’estació per aquesta temporada 2021-2022 les trobarem a la zona de Beret amb més quilòmetres innivats i dos telecadires nous; TSD Clòt der Os i TQ Pla de Beret. També s’inverteix un any més per la sostenibilitat i la digitalització en serveis, a més de l’entrada al Freeride World Tour com esdeveniment de fora-pista de màxim nivell internacional que sitúa l’estació com un referent en qualitat de neu.

L’estació de la Vall d’Aran i Valls d’Àneu inaugurarà la temporada en la data prevista d’obertura l’últim dissabte de novembre obrint parcialment les zones de Baqueira, Beret i Bonaigua. Gràcies a les nevades d’aquests últims dies, que han acumulat fins a 40 cm de neu, es posarà en marxa l’àrea de Baqueira amb 20 pistes i 7 remuntadors oberts, Beret amb 12 pistes i 5 remuntadors i la zona de Bonaigua amb 3. Un total de 15 remuntadors i 34 pistes que sumen 54 km esquiables entre les tres zones de l’Estació.

La temporada d‘esquí i snowboard donarà el tret de sortida dissabte que ve 27 de novembre.

Els remuntadors oberts per a l’estrena seran el TC Baqueira, TS Esquiròs, TSD Mirador, TSD Pla de Baqueira, TSD Cabana, TSD Jorge Jordana i CT Debutants a Baqueira; a Beret TSD Jesus Serra, TSD Dera Reina, TSD Clòt der Os, TQ Pla de Beret i CT Debutants. I en Bonaigua TSD Bonaigua, TS Argulls i TS Manaud.

A partir del proper dissabte els clients de Baqueira Beret podran estrenar els nous remuntadors TSD Clòt der Os i del TQ Pla de Beret per a gaudir al màxim de Beret. El TSD Clòt der Os és un desembragable de sis places que arriba per a redibuixar la zona de debutants i millorar la connexió amb el telecadira de Dossau.

En xifres, el nou telecadira té una capacitat de 2.400 esquiadors per hora amb una cota de sortida situada en 1.850, al costat del Nucli Audeth a Beret i la d’arribada en 2.207 m. cobrint un desnivell de 357m i amb una longitud de 1.992m.

En la reordenació de la zona de Beret, el telecadira del Pla de Beret ha estat substituït per un telesquí i la zona de debutants ha estat delimitada com en la zona de Baqueira.

El nou telesquí té una capacitat de 650 esquiadors/hora amb una cota de sortida en 1.838 metres i d’arribada a 1.881 cobrint un desnivell de 43 metres amb una longitud de 337 metres superant un pendent mitjà del 12,8%.

Text i fotos: Gabinet de premsa

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *