0

Coneix el menu dels Germans Roca per el sopar dels Oscar de Sir Elton John

meritxell vallve 27 febrero, 2018
El 4 de Març es celebrarà la Gala dels Oscar 2018 a la ciutat de Los Angeles. Enguany els Germans Roca cuinaràn per un dels convidats habitual a la cita , Sir Elton John que com cada edició desde fa vint i cinc anys celebra un sopar benèfic per recaudar diners per la seva Elton John AIDS Foundation que lluita incansablement contra la sida. La festa es celebrarà al voltant de les 16 hores en el West Hollywood Park.  Concebut com una Viewing i AfterParty de la cerimònia dels Oscars aplegarà a bona part dels convidats  que es desplaçaràn després de la gala i podràn gaudir de un sopar dissenyat per ells amb tocs molt mediterrànis .
www.planetmediterraneo.com.es ha entrevistat al chef Joan Roca que aviat arrivarà a la capital del cinema per ultimar tots els detalls del event. 
 1. Joan en  què consistirà el menú?
Cocktail:
Brioix de trufa
Menú:
Canelón de pularda con bechamel de trufa.
Consomé vegetal a baja temepratura con vieiras.

o

Lubina con gnoquis de trufa, limón y avellana con salsa de vino Chardonnay.
Filete a la garnacha con tarta de verduras.
Ensalada de rúcula, queso manchego y cebolla encurtida.
Postre:

Cromatismo naranja.

2. Els productes els portareu de Girona?
Treballarem amb productes locals de la regió. En aquesta zona hi vam estar cuinant el darrer any de la nostes gires internacionals d’estiu. Coneixem bé la regió, coneixem els productes, coneixem la cuina, i per tant emprarem productes que ja vàrem conèixer en la nostra experiència californiana.
3. Quanta gent hi treballarà per elaborar el menú?
Serem un equip total de 50 cuiners. De El Celler de Can roca ens hi desplacem jo mateix i dos caps de cuina.
Un cop a Los Àngeles comptarem amb aquest equip de Rockwell que tenen experiència en aquest tipus d’actes. El chefs Martín González i John Feltz són els caps de cuina d’aquesta organització que han estat amb nosaltres participant des de l’inici en el disseny dels plats i també seguint com han de ser les elaboracions a casa. Per fer això ens han visitat aquest mes de febrer. Amb la seva visita hem generat una gran complicitat amb ells. Hi ha col·laboració y sobretot moltes ganes de que el sopar sigui un gran èxit.
4. Quants convidats hi haurà?
800 persones.
 
5. Li han demanant algun plat o postre especial?

S’ha dissenyat un menú especial tenint en compte el número de comensals, que seran prop de 800. Aquesta és una dada que hem tingut molt present evidentment y després també com d’heterogenis solen ser els convidats a un sopar d¡’aquestes característiques. Hi ha diferents maneres d’entendre l’alimentació que van des de qüestions religioses a hàbits que hem tingut en compte per que el menú sigui versàtil i pugui agradar al màxim nombre de persones.

6 – En quan els vins són de la terra ?

               Els vins que es serviran seran donacions de bodegues a la EJAF ( Elton John AIDS Foundation) .

         7-   Com ha estat treballar amb Sir Elton John ?      

          Hem treballat amb l’equip de la seva fundació per tal d’ajudar-los a definir el menu que hem dissenyat tenint en compte el que creien que millor funcionaria per als seus hostes. Aquesta setmana en arribar a L.A. tindré la possibilitat de coneixe’l en persona i poder agrair-li personalment la confiança que ha dipositat en nosaltres per a la celebració d’aquest gran event que organitza cada any.  
Joan , enhorabona a tu i a tot al teu equip , que vagi molt bé el sopar que segur que serà tot un éxit que es repetirà molts més cops .
Texte : Meritxell Vallvé  Fotos : Gabinet de premsa – El Celler de Can Roca

Leave a Comment

Login to your account

Can't remember your Password ?

Register for this site!