0

El Carnestoltes arriba a les estacions del Grup FGC 

meritxell vallve 9 febrero, 2018

    CELEBRA EL CARNESTOLTES A LES PISTES D´ESQUÍ

Una bona opció per a celebrar el carnestoltes disfrutant de un  clima soleiat i  molt bona neu és anar a la Vall de Núria, Vallter 2000, Espot i Port Ainé que celebraran Carnestoltes amb tallers, descomptes i premis per als assistents A més, Espot i Port Ainé acolliran una degustació gastronòmica i Vall de Núria organitzarà una sortida amb retrac i raquetes de neu . A La Molina les disfresses hauran d’esperar una setmana fins al dissabte 17 amb la Jornada retro & Nit de les 75 Torxes.
El cap de setmana de Carnestoltes arriba a les estacions del Grup FGC després de les grans nevades que han deixat, gairebé, un metro de neu a les estacions. Tallers de màscares, maquillatge fantàstic, descomptes, disfresses i molta neu són alguns dels plans que proposen les estacions de muntanya per petits i grans.

VALL DE NÚRIA

10 i 11 de febrer Carnestoltes
El cap de setmana del 10 i 11 de febrer, el Carnestoltes arriba a Vall de Núria. Per celebrar- ho,
totes les persones que es disfressin de cos sencer tindran premi: un descompte del 20% en el forfet o en el Cremallera + forfet.
L’estació, a més, oferirà diverses propostes per als més menuts, com una rua per les pistes de Finestrelles, Eina, Les Creus amb els clubs/escoles en diverses hores. Aquesta activitat acabarà amb una xocolatada i coca davant el Cau de la Marmota, on també es farà un taller de disfresses i maquillatge. Per amenitzar la jornada hi haurà un DJ amb música infantil.
Dissabte a la nit, a més, hi haurà un Ball de disfresses al Saló de l’Estatut, a les 21.30 h.

A més a més a l’estació es duran a terme altres activitats:
10 de febrer SORTIDA AMB RETRAC

Per als clients allotjats a l’Hotel de Vall de Núria, s’organitzarà una sortida amb màquina trepitjaneu adaptada al transport, dissabte 10 de febrer. Els participants passejaran per l’entorn de l’estació i coneixeran el treball diari de manteniment de pistes i producció de neu.

Texte i fotos: Gabinet de premsa

Leave a Comment

Login to your account

Can't remember your Password ?

Register for this site!