El nou Showrunners LAB de Sitges Pitchbox confirma Nick Antosca i Teresa Fernández-Valdés com a mentors

El deadline per a presentar projectes s’estén fins dimarts 7 de setembre

Per setè any consecutiu, la plataforma Filmarket Hub i el Festival de Sitges s’uneixen per a organitzar Sitges Pitchbox, el seu esdeveniment internacional de pitching enfocat a llargmetratges i sèries de terror, ciència-ficció o fantàstic en desenvolupament.

Com a principal novetat, aquesta edició estarà complementada amb el Showrunners LAB, un seminari d’introducció i assessorament sobre la figura del showrunner, una peça clau en les produccions de sèries, mitjançant la presentació i anàlisi de tres models: els Estats Units, Països Escandinaus i Espanya.

La iniciativa, que compta amb el suport i la coorganització d’Europa Creativa Desk – MEDIA Catalunya, convidarà els responsables de les cinc sèries europees seleccionades a Sitges Online Pitchbox 2021 a participar. El laboratori ja compta amb la col·laboració confirmada de Nick Antosca (els Estats Units) i Teresa Fernández-Valdés (Espanya) com a mentors.

Antosca és guionista, productor i escriptor. És el creador de la popular sèrie fantàstica Channel Zero (HBO) i ha escrit episodis per a HannibalBelieve i The Act. Actualment és a punt d’estrenar el llargmetratge Antlers, produït per Guillermo del Toro i basat en una història curta del propi Antosca, que ha coescrit el guió.

Fernández-Valdés és cofundadora de la productora Bambú Producciones. Al costat de Ramón Campos han aconseguit situar-se de forma destacada en el panorama de ficció i han produït diferents sèries que han aconseguit un èxit nacional i internacional, entre elles VelvetFariña i Las chicas del cable, primera sèrie produïda per a Netflix a Espanya. Actualment, Bambú Producciones es troba immersa en la producció d’Un asunto privado, la primera sèrie de la productora per a Amazon Prime Video protagonitzada per Jean Reno i Aura Garrido, i Now And Then, la primera sèrie d’Apple TV a Espanya.

Els mentors del programa oferiran una assessoria one-to-one als cinc projectes i duran a terme una masterclass exposant les característiques principals del seu model, així com un study-case sobre la base de la seva trajectòria.

La convocatòria de projectes de Sitges Online Pitchbox 2021 s’ha estès fins al pròxim 7 de setembre.

Més informació sobre Sitges Onlinw Pitchbox 2021 i el Showrunners LAB:

https://www.filmarkethub.com/calls/sitges-pitchbox-21

Text i foto : Gabinet de premsa

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *