0

Els esquiadors disfrutaran de molt bona neu al Pont de la Puríssima

meritxell vallve 6 diciembre, 2017

Les estacions del Grup FGC han obert  abans del pont de desembre . L’estació de La Molina, a la Cerdanya, va donar la benvinguda a l’hivern el dijous 30 de novembre, amb un gruix de 20 cm de neu pols i una tarifa reduïda de 15€ per apropar la neu a tothom Les estacions del Pallars Sobirà, Espot i Port Ainé, amb fins a 40 cm de gruix, obren el divendres 1 de desembre , Vall de Núria presentava gruixos de fins a 25 cm, i també ho va fer dissabte.
Vallter 2000, també al Ripollès, ha treballat de valent per obrir el màxim de quilòmetres esquiables el dimarts 5 de desembre, just abans del pont.
Gràcies a les baixes temperatures dels darrers dies i la constant feina dels equips tècnics, centrats
en la producció de neu i la preparació de pistes, les 5 estacions del Grup FGC estaran obertes al
públic abans del pont de desembre. Tot apunta que durant aquests dies es podran condicionar el màxim nombre de pistes i remuntadors per oferir el millor servei als usuaris. De fet, gràcies a unes condicions meteorològiques de ple hivern, La Molina va encetar la temporada el passat  dijous 30 de novembre amb una jornada en què els visitants van poder aprofitar una tarifa reduïda de 15€ i van gaudir de fins a 20 cm de gruix de neu. De cara al cap de setmana, els esquiadors podran accedir a Pista Llarga, Trampolí i les cintes transportadores de Pista Llarga, Debutants i Johann Cruyff.L’estació, a més, posarà a ple funcionament el sistema de producció de neu de cultiu per garantir així les millors sensacions per aquest cap de setmana. Amb una previsió de neu i temperatures molt bones per poder anar obrint més domini esquiable de cara al Pont de la Puríssima, Amb tot la zona central i la zona Roc Blanc significa 21 pistes i 8 remuntadors i un gruix de neu que va dels 20cms a la cota baixa als 40 cm en cota alta.Les estacions ubicades al Pallars Sobirà van engegar la temporada l’1 de desembre, amb gruixos de 20 a 40 cm de neu pols/dura. Divendres els visitants de Port Ainé van tenir  accés a 3 pistes: Baixant del Port Ainé, Baixant del Bosc i La Font. També s’està treballant per obrir el telesquí de Clots.
Espot, per la seva banda, obrirà les pistes Debutants i La Rampa. De cara al dia de la inauguració es farà una jornada de portes obertes amb el forfet gratuït per a tots els visitants. A partir de dissabte es treballarà per obrir les pistes de La Font, Accés Camí del Llop i Camí del Llop 1 i 3 i s’aplicarà tarifa d’obertura amb les següents condicions: adult (26€), infant (21€), menor (3€) i veterà (16€).
Vall de Núria va obrir dissabte 2 de desembre amb la zona de debutants: Roc Malè,EinaFinestrelles amb gruixos d’entre 15-25 cm. A més, també es podrà accedir al Parc Lúdic, amb les seves actualitats d’hivern.
El primer dia de la temporada s’aplicarà una tarifa reduïda en el Cremallera + forfet, amb un 20% de descompte:
24,00 € per als adults i
18,00 € per als infants.
El servei del Cremallera està en funcionament desde el divendres 1 de desembre.
Vallter 2000, per la seva banda,va treballar al màxim per tenir-ho tot a punt per al dimarts 5 de
desembre, abans del pont. Tot apunta que es podrà activar el sistema de producció de neu de cultiu
a ple rendiment i condicionar, així, el màxim nombre de pistes i remuntadors. Durant la jornada, els
visitants podran gaudir de la neu amb una jornada de portes obertes.

Text i Fotos : Gabinet de premsa

Leave a Comment

Login to your account

Can't remember your Password ?

Register for this site!