FINALITZA EL RODATGE DE “COMPETENCIA OFICIAL”, LA PEL·LÍCULA DIRIGIDA PER MARIANO COHN I GASTÓN DUPRAT AMB PENÉLOPE CRUZ, ANTONIO BANDERAS I OSCAR MARTÍNEZ PRODUÏDA PER THE MEDIAPRO STUDIO

PRIMERES IMATGES AUDIOVISUALS DEL MAKING OF DEL RODATGE

Acaba de finalitzar el rodatge de la pel·lícula “COMPETENCIA OFICIAL”, una producció de THE MEDIAPRO STUDIO dirigida per MARIANO COHN i GASTÓN DUPRAT (“El ciudadano ilustre”, “Mi obra maestra”, “4×4”, “El hombre de al lado”) i escrita pels reconeguts realitzadors argentins juntament amb Andrés Duprat.

THE MEDIAPRO STUDIO presenta les primeres imatges audiovisuals del rodatge, que va començar el passat mes de febrer i es va reiniciar el setembre després de la interrupció deguda al coronavirus. Aquestes imatges corresponen a la primera part del rodatge.

El film està protagonitzat per PENÉLOPE CRUZ (guanyadora d’un Premi Oscar® per “Vicky Cristina Barcelona” de Woody Allen i produïda per MEDIAPRO, i premi a millor actriu a Cannes per “Volver” de Pedro Almodóvar, ANTONIO BANDERAS (premi al millor actor a Cannes per “Dolor y gloria” de Pedro Almodóvar) i OSCAR MARTÍNEZ (premi al millor actor a Venècia per “El ciudadano ilustre” de Cohn i Duprat).

“COMPETENCIA OFICIAL”, que inclou en el seu repartiment JOSÉ LUIS GÓMEZ, NAGORE ARAMBURU, IRENE ESCOLAR, MANOLO SOLO i PILAR CASTRO, és la tercera pel·lícula que THE MEDIAPRO STUDIO produeix amb els reconeguts directors argentins Cohn i Duprat després de “Mi obra maestra” i “4×4”.

La pel·lícula compta amb la participació d’ORANGE ESPAÑA, i PROTAGONIST PICTURES és la companyia responsable de les vendes internacionals.

SINOPSIS:


A la cerca de transcendència i prestigi social, un empresari multimilionari decideix fer una pel·lícula que deixi petjada. Per a això, contracta els millors: un equip estel·lar format per la celebèrrima cineasta Lola Cuevas (Penélope Cruz) i dos reconeguts actors, posseïdors d’un enorme talent però amb un ego encara més gran: l’actor de Hollywood Félix Rivero (Antonio Banderas) i l’actor radical de teatre Iván Torres (Oscar Martínez). Tots dos són llegendes, però no exactament els millors amics. A través d’una sèrie de proves cada vegada més excèntriques establertes per Lola, Félix i Iván han d’enfrontar-se no només entre ells, sinó també amb els seus propis llegats.

Text : Gabinet de premsa / Fotos: (©Manolo Pavón)

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *