0

Guillermo del Toro, innagurarà Sitges Film Festival 2017 i Susan Sarandon recollirà el Premi Honorific

meritxell vallve 3 agosto, 2017

‘La forma del agua’, de Guillermo del Toro, inaugurarà Sitges 2017

El padrí del 50è aniversari obrirà el certamen amb un conte fantàstic ambientat en la Guerra Freda

El Festival de Sitges aixecarà el teló de la seva 50a edició amb La forma del agua, l’esperat últim film escrit i dirigit pel cineasta mexicà Guillermo del Toro, que exerceix de padrí del cinquantenari. El certamen s’inaugurarà el proper 5 d’octubre amb una programació que reunirà les últimes tendències del cinema fantàstic i celebrarà 50 anys de passió pel gènere. L´actriu “Susan Sharandon ” recollirà el “Premi Honorific” per la seva brillant trajectoria artistica.

En un inquietant laboratori d’alta seguretat, durant la Guerra Freda, es produeix una connexió insòlita entre dos mons, aparentment allunyats. La vida de la solitària Elisa, treballadora del laboratori, canvia per complet quan descobreix un experiment classificat com a secret. La cinta de Guillermo del Toro està protagonitzada per Sally Hawkins, Michael Shannon, Richard Jenkins, Doug Jones, Michael Stuhlbarg i Octavia Spencer, i compta amb una banda sonora creada per Alexandre Desplat. El film s’estrenarà a l’Estat espanyol al gener del 2018.

Amant de les criatures fantàstiques i amic de Sitges,” Del Toro “ va inaugurar el “Festival” l’any 2006 ambEl laberinto del fauno” , tot i que la seva primera visita al certamen va ser el 1993, quan va obtenir el premi al millor guió per Cronos” , la seva opera prima.

Text i Fotos : Gabinet de Premsa del Festival de Sitges

 

 

Leave a Comment

Login to your account

Can't remember your Password ?

Register for this site!