Huîtres Amélie s’afegeix a la iniciativa solidària de DO Cava, Germans Torres i François Chartier: #perunabraçada

La marca francesa d’ostres Huîtres Amélie s’afegeix a la iniciativa solidària organitzada per la DO Cava, protagonitzada pels xefs germans Torres i el sommelier François Chartier, amb l’objectiu de recaptar fons per a la Fundació Hospital Clínic en la seva lluita contra el COVID-19 .

Tothom davant de la pantalla el dissabte 30 de maig via streaming

L’esdeveniment que es realitzarà via streaming, se celebra amb l’objectiu de recaptar fons per a la campanya #perunabraçada de la institució sanitària en la seva lluita contra el COVID-19. L’acció es realitzarà el proper dissabte 30 de maig de 20 a 22 hores.

Huîtres Amélie ha volgut sumar-se a la iniciativa social impulsada per la DO Cava: “Sopar per una abraçada”.

La cita virtual brinda l’oportunitat a tots / es aquells amants de la cuina o del bon apat, a convertir-se en xefs d’alt nivell per una nit. Aportant una donació mínima de 20 € a través de la web de l’esdeveniment, es rebrà la llista d’ingredients, caves, materials i procediments conjuntament amb les dades d’accés al sopar. D’aquesta forma, tot aquell que ho desitgi podrà cuinar i gaudir del sopar i els consells gastronòmics com mai abans ho havien fet. El menú constarà de quatre plats: aperitiu, entrant, principal i postres, i anirà acompanyat del cava apropiat triat per Chartier.

A on anirà destinada la recaptació ?

La marca d’ostres, també ha volgut contribuir a la iniciativa aportant el 7% de la seva facturació en línia a nivell estatal durant els propers 30 dies. La recaptació anirà destinada a la investigació i lluita contra el COVID-19 per part de la Fundació Hospital Clínic.

Més informació de l´esdeveniment:

www.cenaporunabrazodocava.es

Instagram: D.O.Cava

Text i fotos : Gabinet de premsa

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *