0

Josep Maria Bartomeu parla a El Rondo del futur del Barça

meritxell vallve 16 abril, 2019

Ahir, la tertúlia esportiva de TVE Catalunya va comptar amb la presència del president del FC Barcelona, Josep Maria Bartomeu. ‘El rondo’ va rebre al màxim dirigent del club blaugrana per fer balanç del curs i analitzar les perspectives de futur de l’equip.

Abans de la tornada dels quarts de final de la Champions i encarant la recta final de la temporada futbolística, el president del FC Barcelona, Josep Maria Bartomeu, va visitar el plató del programa de RTVE:”El rondo’. L’entrevista va ser conduïda per Albert Lesán i en companyia dels periodistes Xavi Díaz, Cristina Cubero i Roberto Gómez, que van preguntar a Bartomeu sobre els seus principals objectius a curt i mitjà termini. També van parlar de l’actualitat esportiva, amb l’anhelada Champions League a l’abast i les opcions de triplet més vives que mai, va ser el protagonista a la conversa, que també va tractar dels fitxatges i les sortides del proper mercat estival, així com els assumptes més importants en el pla institucional.

‘El rondo’ és el programa esportiu en català de La 2. Està dirigit per Marc Vila, presentat per l’Albert Lesán, amb la realització de Xavier Arias i la producció d’Ana Ruiz. S’emet els dilluns a La 2.

www.rtve.es/elrondo

Texte i fotos : Gabinet de premsa

 

Leave a Comment

Login to your account

Can't remember your Password ?

Register for this site!