“La edad de la ira” arrenca el rodatge i completa el seu repartiment

“La edad de la ira”, una producció d’Atresmedia TV en col·laboració amb Big Bang Media (THE MEDIAPRO STUDIO) i MASFICCIÓN, s’ha presentat avui al FesTVal de Vitoria
 
Eloy Azorín se suma al repartiment encapçalat per Manu Ríos, Amaia Aberasturi, Daniel Ibáñez i Carlos Alcaide.
 
Adaptació de la novel·la homònima de Nando López, “La edad de la ira” aborda les complexitats socials i personals que afecten l’adolescència actual.
 
Montse García, Jesús Rodrigo, Carmen Gonzalez, Javier Pons i Mireia Acosta són els productors executius d’aquesta nova ficcióAtresmedia TV comença el rodatge de “La edad de la ira”, nova sèrie original d’ATRESplayer PREMIUM. Eloy Azorín (“Gran Hotel”) se suma al repartiment de la ficció protagonitzada per  Manu Ríos (“Élite”), Amaia Aberasturi (nominada al Goya a Millor Actriu per “Akelarre”), Daniel Ibáñez (“Caminantes”) i Carlos Alcaide (“El internado Las Cumbres”). L’actor interpreta el personatge d’Álvaro, el professor de Literatura amb un paper que és clau en el desenvolupament de la trama.
 
Produïda per Atresmedia Televisión en col·laboració amb Big Bang Media (THE MEDIAPRO STUDIO) i MASFICCIÓN, “La edad de la ira” s’ha presentat aquest dijous en el marc del FesTVal de Vitoria.
 
L’elenc de la sèrie es completa amb Sara Jiménez, María Morales, Xavi Sáez, Eleazar Ortiz, Álvaro Larrán, Dani Sabiti, Daniel Cabrera, Oriol Franco, Markos Marín, Rocío Muñoz-Cobo, Sara Deray, Joan Pedrola i Marina Fábregas.
 
Amb la producció executiva de Montse García (Atresmedia), Jesús Rodrigo, Carmen Gonzalez i Javier Pons (Big Bang Media – THE MEDIAPRO STUDIO) i Mireia Acosta (MASFICCIÓN), la sèrie és l’adaptació de la novel·la homònima de Nando López (finalista al Premi Nadal 2010) i retrata l’adolescència recorrent al thriller per abordar les complexitats socials que afecten una nova generació de joves.
 
Els responsables de l’adaptació televisiva són Lucia Carballal, guionista (“Vis a vis: El Oasis”, “Vis a vis”) i dramaturga (“La resistencia” i “Una vida americana”, finalistes en els Premis Max; “Los temporales”, “Las bárbaras” i “Mejor historia que la nuestra”, finalista del Premi Calderón de la Barca i guanyador del Premi Marqués de Bradomín), juntament amb Juanma Ruiz de Córdoba, guionista de “Vis a vis: El Oasis”, “Vis a Vis”, “Cuenta atrás” i “Águila roja”, entre d’altres. L’equip de càsting està dirigit per Luis San Narciso.
 
The Mediapro Studio Distribution i Atresmedia són els encarregats de la distribució de “La edad de la ira”.
 
Els protagonistes de “La edad de la ira”


Manu Ríos és Marcos, el protagonista acusat de matar el seu pare i ferir greument un dels seus germans. Ho té tot per ser líder, però ell no va d’això. Aparentment és un rebel sense causa. Introvertit, fràgil, confús i ple d’ira continguda, viu en un ambient familiar retrògrad i ha decidit enfrontar-se al seu pare.
Amaia Aberasturi és Sandra, amiga de Marcos i de Raúl amb els quals comparteix classe a l’institut. Idealista, feminista, conscienciada i educada en un ambient familiar liberal, no té tabús sobre el sexe. Encara que emocionalment vulnerable, ella és positiva i lluminosa. S’enamora de Marcos, que és completament diferent a ella.
Daniel Ibáñez és Raúl, el friqui de l’institut. Extravertit, divertit, inconscient, en el fons és un insegur molt protegit des de que era nen que busca experiències vitals. Connecta de seguida amb Marcos i Sandra, amb ells comparteix la sensació de ser uns incompresos que no troben el seu lloc.
Carlos Alcaide és Ignacio, el germà gran de Marcos. La seva vida gira al voltant dels estudis i de les metes que li marca el seu pare. Ha escollit el camí de l’obediència. Amb una vida social pràcticament nul·la, xoca amb el seu germà, a qui enveja per la seva popularitat. Els dos es retreuen ser part del problema que es viu a la família.
 
Així serà “La edad de la ira”
“La edad de la ira” es composa de 4 episodis de 50 minuts de durada. Comença amb el brutal assassinat d’un home, presumptament, a mans del seu fill Marcos, un adolescent sense problemes aparents. L’incident cau com una galleda d’aigua freda en el dia a dia d’un institut on alumnes i professors es pregunten què ha fallat perquè un noi popular, gairebé perfecte, hagi acabat cometent aquest crim.
Al llarg dels episodis, coneixerem més sobre aquest enigmàtic jove i el seu entorn, des dels seus millors amics, fins a la seva vida a l’institut, passat pels durs esdeveniments familiars als quals ha hagut d’enfrontar-se en els últims mesos. Pot tot això fer esclatar a Marcos i fer-li cometre aquest crim? I, el que és més important… va ser Marcos?
El llibre de Nando López, traduït a diversos idiomes, ha tingut un gran impacte tant en exemplars venuts com en lectura a través de suports digitals. La novel·la, que té també una versió teatral, és una de les més recomanades als adolescent en escoles o instituts, per retratar una generació reivindicativa, compromesa, hiperconnectada, hedonista i ansiosa d’apertura. Uns adolescents que encaren el canvi mentre breguen amb els vells valors representats pels seus pares i el sistema educatiu.

Texto y foto : Gabinet de premsa

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *