0

La Molina celebra per tot lo alt el seu 75è aniversari coincidint amb la celebració de la Copa del Món FIS de snowboard cross

meritxell vallve 28 febrero, 2018

Arriba l’Estima Fest, la gran festa del 75è aniversari de La Molina.
La festa aglutinarà la celebració de la Copa del Món FIS de snowboard cross i la fest d’aniversari que portarà fins a La Molina Els Amics de les Arts.

La cita, que tindrà lloc divendres 2 i dissabte 3 de març, s’emmarca en el conjunt d’activitats previstes per commemorar el 75è aniversari de la instal·lació del primer remuntador a l’estació.
Els dies 2 i 3 de març La Molina celebrarà l’Estima Fest, la festa del 75è aniversari de la instal·lació del primer remuntador a l’estació. La cita tindrà moments de caire esportius i lúdics, pensats per a tots els públics i gustos.La Molina
Durant aquest cap de setmana, La Molina serà l’escenari de la vuitena prova del circuit de Copa del Món FIS de snowboard cross (SBX).
Pel que fa a l’Estima Fest, la festa del 75è aniversari de La Molina,dissabte a la tarda, és el torn de la
música i la gresca. A les 16.30 h,comença la festa amb el DJ Carles Pérez, presentador i locutor estrella
del programa despertador El matí i la mare que el va parir a Ràdio Flaixbac. A més com sorpresa l’Estima Fest comptarà ambl’actuació de l’actor i humorista Pep Plaza conegut per les seves imitacions a famosos com Pep Guardiola, l´humorista Eugenio o l´escriptor Boris Izaguirre.
El moment culminant de l’Estima Fest arribarà amb el concert d’Els Amics de les Arts, a l’aparcament
del telecabina. El grup barceloní portarà fins a l’estació el seu últim disc Un estrany poder. Després de
l’actuació en directe, començarà un espectacular castell de focs, seguit d’una sessió musical conduïda novament pel DJ Carles Pérez, que amenitzarà la nit als més noctàmbuls i als que tinguin més ganes de gresca.

La competició comptarà amb la participació delsLa Molina
millors riders internacionals, com el francès Pierre Vaultier o la italiana Michela Moioli, així com també els tres riders de la Real Federación Española Deportes de
Invierno (RFED): Regino Hernández, actual medalla de bronze en els Jocs Olímpics de PyeongChang’18, Lucas Eguibar i Laro Herrero. Divendres seran les classificatòries i dissabte es disputaran les finals i es lliuraran els premis al sector dels Alabaus, a les 16.30 h.

Texte i fotos : Gabinet de premsa

Leave a Comment

Login to your account

Can't remember your Password ?

Register for this site!