0

La Molina, seu del 38è Derby Internacional Ciutadans ALWC es celebrarà el proper cap de setmana

meritxell vallve 1 febrero, 2019
                                    EL DERBI INTERNACIONAL CIUDADANS ALWC 
  • La cita tindrà lloc els dies 9 i 10 de febrer i serà puntuable per a la Copa d’Espanya CIT (Ciutadans) d’esquí alpí en les modalitats d’eslàlom i gegant
  • Aquesta competició busca incentivar els joves esquiadors perquè segueixin vinculats al món de l’esport el màxim temps possible
Derby Internacional Ciutadans ALWC La Molina
Una temporada amb més neu que mai
La Molina mostra una vegada més la seva aposta pel foment dels esports d’hivern i les competicions d’alt nivell. El cap de setmana del 9 i 10 de febrer, acollirà, un any més, el ja tradicional DerbyInternacional Ciudadans ALWC, que enguany arriba a la seva 38a edició. Es tracta d’una de les carreres més antigues del calendari europeu per a aquesta categoria.
La prova, a més, coincideix amb la segona etapa de la Copa d’Espanya CIT (Ciutadans) d’esquí alpí, tant per a la categoria masculina com femenina. Per tant, la cursa serà puntuable per a totes dues competicions: la prova CIT i la competició Arnold Lunn ,World Cup (ALWC).
La competició es disputarà a l’estadi Solell de La Molina, a les 9.00h amb el reconeixement de pistes i a les 10.00h amb la sortida del primer corredor. Dissabte tindrà lloc la prova de gegant i diumenge, d’eslàlom.
Les proves, organitzades per la Real Federación Española Deportes de Invierno (RFEDI), la Federació Catalana d’Esports d’Hivern (FCEH), l’estació de La Molina i La Molina Club d’Esports (LMCE), comptaran amb un elevat nombre de participants.
Copa d’Espanya CIT
Al llarg de la seva història, La Molina ha albergat fins a 9 proves de la Copa d’Espanya CIT, prova que va néixer amb l’objectiu de promoure aquesta categoria formada per esportistes júnior i sènior que no formen part dels Equips Nacionals oCentres de Tecnificació reconeguts pel ConsejoSuperior de Deportes (CSD). En aquest sentit, doncs, es pretèn incentivar els joves esportistes perquè continuin vinculats als esports d’hivern durant el màxim temps possible.
www.lamolina.cat 
Text i fotos :Gabinet de premsa

Leave a Comment

Login to your account

Can't remember your Password ?

Register for this site!