0

L´exitosa sèrie de gaming NICKELODEON roda a Bogotà la segona temporada que tindrà a la influencer Pereztroica

meritxell vallve 4 julio, 2019

Ha començat el rodatge de la segona temporada de la sèrie de NICKELODEON, produïda per THE MEDIAPRO STUDIO i VIACOM INTERNATIONAL STUDIOS.
L’actor argentí Julián Cerati, la influencer colombiana Pereztroica(va estar fa poc en el CLUB MEDIA FEST) i l’actriu veneçolana Karlys Romero s’uneixen al repartiment de l’exitosa sèrie de gaming.
Després d’una exitosa primera temporada, Nickelodeon Latinoamérica ha anunciat l’inici del rodatge de la segona temporada de “Noobees”, sèrie de gaming produïda per Viacom International Studios i THE MEDIAPRO STUDIO.
“Noobees 2”, composta de 60 episodis d’una hora, es grava en aquests moments a Televideo, els estudis de producció de THE MEDIAPRO STUDIO a Bogotà (Colòmbia).
Compta amb la participació del repartiment original, encapçalat pels mexicans Michelle OlveraAndrés de la Mora; els colombians María José Vargas i Pipe Arcila, així com l’actriu brasilera Clara Tiezzi.

L’elenc de la sèrie -basada en una idea original de Flipy (THE MEDIAPRO STUDIO)- es completa en aquesta segona temporada amb l’actor argentí Julián Cerati (“Once”, “Ando Cantando”) i la influencer colombiana Daniela Pérez “La Pereztroica”, a més de l’actriu veneçolana Karlys Romero (“Para verte mejor”), entre altres.

Els nous episodis están escrits per Marcela Citterio, que en la seva trajectòria compta
amb exitoses sèries juvenils com “Yo Soy Franky”, “Heidi, bienvenida a casa”, “La fan” i “Chica Vampiro”, entre altres.
La segona temporada de “Noobees” té prevista la seva estrena pan-regionalment, incloent Brasil, els primers mesos del 2020 (la data exacta serà anunciada pròximament).

Texte i foto : Gabinet de premsa

Leave a Comment

Login to your account

Can't remember your Password ?

Register for this site!