“Me llamo Violeta”, seleccionada per participar al Gilbert Baker Film Festival d’Estats Units i al Festival Queersicht de Suïssa

 • “Me llamo Violeta”, coproduïda per THE MEDIAPRO STUDIO i Polar Star Films narra la història de dues famílies molt diferents amb un punt de vista en comú: en amb dues, un menor transgènere.

  “Me llamo Violeta”, una coproducció de THE MEDIAPRO STUDIO i Polar Star Films dirigida per David Fernández de Castro i Marc Parramon, participarà en el Gilbert Film Festival que se celebra a Kansas City, Estats Units. El festival que porta per nom l’artista estatunidenc i activista dels drets dels LGBT que va dissenyar la bandera LGBT, mostra films que se centren o tracten problemes d’orientació sexual o identitat de gènere.
  El llargmetratge “Me llamo Violeta” també estarà present el cap de setmana del 6 i 7 de novembre al Festival Queersicht que es celebrarà a Berna, Suïssa.
 • Aquest esdeveniment és el festival de cinema més antic de LGBT i pel·lícules “queer” de Suïssa. El festival, fundat el 1997, té una estructura sense ànim de lucre.
  La pel·lícula que es va estrenar el 2019, va ser guardonada amb el Premi del Públic i el d’Amnistia Internacional  a la darrera edició del DocsBarcelona
 • Me llamo Violeta” explica la història de dues famílies molt diferents amb un punt en comú: en amb dues, un menor transgènere. Violeta, 11 anys, filla de l’actor i productor de cinema per a adults Nacho Vidal, està tenint (fins ara) un trànsit relativament plàcid, però els seus pares, desconcertats, van trigar un temps a assumir la seva nova identitat.
  Alan no va tenir aquesta sort: víctima d’assetjament a l’institut, el suport de la seva família no va ser suficient per evitar un final que va commocionar la seva ciutat natal. Centrada sobretot en aquestes dues històries, la pel·lícula, profundament emotiva, mostra que la nostra societat està avançant en l’acceptació dels menors trans però que encara queda molt camí per recórrer.
 • Text i foto : Gabinet de premsa

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *