0

Participa a la cursa del Montseny

meritxell vallve 15 mayo, 2019

A punt la 3ª Cursa de la Cervesa que organitza Cervesa del Montseny i esperar reunir prop d’un miler de corredors

Després de l’èxit de les dues edicions anteriors, el proper dissabte 25 de maig, Cervesa del Montseny organitza la 3ª Cursa de la Cervesa que espera reunir prop d’un miler de corredors. Aquesta cursa té la particularitat que als avituallaments ja es pot començar a degustar la cervesa del Montseny. Us cop arribats a la meta hi haurà botifarrada i música; tot plegat maridat amb les diferents varietats de Cervesa del Montseny. També es podrà visitar la fàbrica que romandrà amb les portes obertes durant tot el matí. La festa finalitzarà amb un concert del grup Tremendu.
La tercera edició de la Cursa de la Cervesa està organitzada per Cervesa del Montseny, la cervesa artesana de referència i líder de vendes a Catalunya, amb la col·laboració de la Cursa Vall del Congost que ha cedit part de la seva infraestructura i experiència per lliurar dorsals, gestionar els controls de temps i organitzar els avituallaments.
La Cursa de la Cervesa és un cros ideal per a tot tipus de corredors. La sortida i l’arribada serà a la seu de Cervesa del Montseny a Sant Miquel de Balenyà (Estació Renfe: Balenyà-Tona-Seva) i la distància a córrer és de 10 km amb poc desnivell (+-100m) i un circuit circular apte per a tots els aficionats. Es tracta d’una cursa oberta a tothom amb la idea de promoure l’esport i el consum moderat de cervesa artesana. Les inscripcions es realitzen a través del web http://www.9hsports.cat/

Des de primera hora del matí, la fàbrica de Cervesa del Montseny estarà oberta al públic, on es podran visitar les instal•lacions cerveseres. Durant tot el matí hi haurà menjar i beure per tothom i es podrà gaudir de la millor cervesa artesana.
Aquest és el programa d’activitats:
· 8 h a 9:30 h: Recollida de dorsals
· 10 h: Sortida de la 3a Cursa de la Cervesa
· 11 h: Botifarrada
· 11.45 h: Entrega de premis als millors corredors
· 12 h: Concert: Tremendu
· 16 h: Tancament de les instal·lacions

Més informació a: https://cervesamontseny.cat/cursa-de-la-cervesa/

Text i Fotos : Gabinet de premsa

 

 

 

 

 

 

 

 

Responder, Responder a todos o Reenviar
Enviar

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Leave a Comment

Login to your account

Can't remember your Password ?

Register for this site!