0

S´estrena a l´abril a Argentina el thriller 4x 4 que reuneix de nou a Mariano Cohn i a Gastón Duprat

meritxell vallve 11 marzo, 2019
La pel·lícula “4×4” tindrà la seva estrena mundial a Argentina el pròxim 4 d’abril
 https://imaginanews.mediapro.es/rf/repo/Prensa/190304_4x4_g.jpg
Una nova coproducció de MEDIAPRO amb l’equip format per Mariano Cohn i Gastón Duprat

 

 ESTRENA A ARGENTINA EL 4 DE ABRIL 
 Cohn i Duprat treballant junts de nou en aquesta nova pel.lícula rodada i també ambientada a l´Argentina
Desprès de “Mi obra maestra”, MEDIAPRO ha coproduït la nova pel·lícula de l’equip format per Mariano Cohn i Gastón Duprat: “4×4”, que s’estrenarà a Argentina el pròxim 4 del 4, coincidint amb el títol del film. En aquesta ocasió, Cohn exerceix com a director i és també autor del guió juntament amb Duprat. Al repartiment d’aquest thriller destaquen Peter Lanzani, Dady Brieva, Noelia Castaño i el veterà actor argentí Luis Brandoni, que repeteix desprès de protagonitzar “Mi obra maestra”.
De qué va la pel.lícula ?
“4×4”, una coproducció de MEDIAPRO i Televisión Abierta que Latido Films distribuirà internacionalment, parteix d’un inquietant començament. Un “4×4” de luxe està aparcat en un barri semblant a altres de Buenos Aires. Un jove entra al vehicle per robar. Però, quan vol sortir, no pot. Les portes no funcionen, el vidres tampoc, el 4×4 és un búnquer blindat. La situació és desesperant: està tancat. Algú des de fora té el control del vehicle i sembla tenir un pla.Nova col·laboració amb Cohn i Duprat
“4×4” arribarà als cinemes argentins el pròxim 4 d’abril precedida de l’èxit de l’anterior pel·lícula dels dos creadors. “Mi obra maestra”, també coproduïda per MEDIAPRO, va tenir una excel·lent acollida al Festival de Venècia i va ser reconeguda amb el premi del públic a la Seminci. A Argentina, es va estrenar a l’agost del 2018 entrant amb força a la segona posició del box-office.

MEDIAPRO ha produït més de 50 pel·lícules, amb directors com Woody Allen (“Vicky Cristina Barcelona”, “Midnight in Paris”), Oliver Stone (“Comandante”), Isabel Coixet (“Mapa de los sonidos de Tokio”, “Nadie quiere la noche”), Fernando León de Aranoa (“Los lunes al sol”, “Princesas”, “Un día perfecto”), Roman Polanski (“Un dios salvaje”), Patricio Guzmán (“Salvador Allende”, “El botón de nácar”), Álex de la Iglesia (“Messi”), Manuel Huerga, (“Salvador (Puig Antich)”), Ernesto Daranas (“Sergio & Serguéi”), Joal Cosculluela (“Esteban”) i el mencionat Gaston Duprat (“Mi obra maestra”).

Els diferents guardons que ha rebut MEDIAPRO

Amb una destacada presència als principals festivals cinematogràfics, les produccions de MEDIAPRO han rebut un ampli reconeixement de públic i la crítica i han estat guardonades amb 2 Oscar i 3 nominacions, 2 Globus d’Or, 1 BAFTA, 2 Independent Spirit, 1 premi Vulcain del Festival de Cinema de Canes, 1 Ós de Plata de la Berlinale, 28 Goya i 1 Conxa d’Or del Festival de Cinema de Sant Sebastià.

Text i fotos : Gabinet de premsa
facebook Twitter Instagram Linkedin

Leave a Comment

Login to your account

Can't remember your Password ?

Register for this site!