0

S´estrena Miss Dali , la història personal dels germans Dalí dirigida per Ventura Pons

meritxell vallve 4 abril, 2018
CLAIRE BLOOM, JOSEP MARIA POU,
JOAN CARRERAS, EULÀLIA BALLART,
JOSE CARMONA, VICKY PEÑA, SERGI VALLÈS,
MERCÈ PONS, MINNIE MARX, JOAN CROSAS,
MARTA ANGELAT, KARME MÀLAGA i JOAN PERA.
 

 

El proper divendres 6 d´abril s´inauguren els nous Cinemes Las Vegas, situats al centre de la ciutat de Figueres situats al carrer St Pau , 44  que pertanyen al “Grup Texas ” de propietat del director de cinema Ventura Pons.

 

De l´antic “cinema Las Vegas” de quasi 2000 butaques, s´ha construit aquestes noves sales, en total 4 , d´un total d´aforament de 800 butaques. La sala 1 de 462, té escenari i cortines, i les altres tres sales d´aforaments 146, 100 i 86 són en grada. 

Aquestes quatre sales han estat dissenyades per obtenir el màxim confort i qualitat per a l´espectador, amb unes butaques molt cómodes i un modern sistema d´alta definició. El cinema està dotat d´un gran vestíbul i disposarà de cafeteria i restaurant.

La inaguració serà a les 19:00 h amb la projecció de la última pel·lícula del director Ventura Pons, “Miss Dalí”, interpretada entre d´altres per Syan Phillips, Claire Bloom, Josep Maria Pou, Eulàlia Ballart, Joan Carreras, Jose Carmona, Vicky Peña, entre d´altres. 

Comptarem amb l´assistència de la Sra. Marta Felip, Alcaldessa de Figueres i de Ventura Pons, amb part de l´equip de la pel·lícula.

Texte i Fotos : Gabinet de premsa 

Leave a Comment

Login to your account

Can't remember your Password ?

Register for this site!