0

The walking dead arrassa a Sitges 2018 i la gastronomia segueix siguent una de les grans protagonistes del festival

meritxell vallve 8 octubre, 2018

Greg Nicotero ha estat el protagonista del cinquè dia del Festival. El mestre en efectes especials i productor presenta avui, en estrena mundial, la novena temporada de la sèrie The Walking Dead. En una jornada en que Binge i Slate, patrocinadors principals del Festival, han celebrat una trobada amb els convidats, la indústria i la premsa. A més, en la Secció Oficial Fastàstic Competició de Sitges 2018, s’ha presentat la cinta argentina, Animal, i també The House that Jack Built, del sempre inquietant realitzador Lars von Trier.

Després de l’èxit de l’any passat, la Sitges Bacanal celebra enguany la seva segona edició amb una proposta gastronòmica que va del Barroc a l’era espacial. Es tracta d’un menú suculent, creació d’Oriol Castro (del restaurant Disfrutar, estrella Michelin), i Dani Aguilar (Hotel ME Sitges Terramar by Meliá), que reinterpreta el leit motiv del Festival: 2001: Una odissea de l’espai. Un esdeveniment cinèfil i exquisit que no et pots perdre! El proper divendres 12 a les 21h.

Les Food Trucks del Festival t’estan esperant: una oferta variada de menjars, la nova tendència culinària al carrer; ràpida i de qualitat. Un nou concepte de gastronomia i oci, que trobaràs a la zona de la platja de Balmins, a prop de l’hotel Meliá. Prova-ho!
Text i fotos : Gabinet de premsa

 

Leave a Comment

Login to your account

Can't remember your Password ?

Register for this site!