Sitges 2022: ¡Mamá, mamá…mamá!

MARES DE CINEMA
Aquest diumenge coincideixen el Dia de la Mare i el Dia del Treball, casualitat? Ho dubtem! A la newsletter d’avui recordem les mares més icòniques que ens ha donat el cinema de terror i us portem més novetats del sector. 

Esperem que la gaudiu!
Mares de cinema En aquesta selecció no apareixen ni mares que sempre tenen ‘caldo’ a la nevera ni progenitores que van amb moto. És la nostra llista de mares de cinema, esperem que us agradi!

Lamb – la mare amb més premis de l’any. Una pel·lícula sobre maternitats alternatives disponinle a Filmin i Prime Video.

El Páramo – A la recerca d’una existència tranquil·la, Lucía i el seu fill es retiren a viure allunyats de la societat. Però algú o alguna cosa pertorbarà la seva calma. Ho podeu descibrir a Netflix.

Madre! –  Amb un títol que és una pura declaració d’intencions, Darren Aronofsky va dirigir a Jennifer Lawrence, Javier Bardem, Ed Harris, Michelle Pfeiffer en aquesta delirant obra sobre moltes de les realitats que amaguen les relacions famliares.  No va passar per Sitges però està a Rakuten.

The room – Una pel·lícula molt ‘Sitges’. Una parella que demana desitjos a una habitació misteriosa de la seva nova casa. Us podeu imaginar com es desenvolupa la maternitat dins d’aquesta història. A Movistar +.

Psicosis – La mare de totes la mares del món del cinema. Un motel solitari i un complex d’Èdip sense tractar fan les delícies dels més cinèfils. Ens la brinda Filmin.

Us volem a Sitges, a Sitges us volemCada dia falta una mica menys per a gaudir d’una altra efemèride fantàstica (i és que ja anem per 55 edicions). Aquesta setmana hem obert les inscripcions per a tots/es els que voleu estar en els estands de la Platja de Sant Sebastià o tenir una foodtruck a la nostra Foodtastic Area. 

Podeu demanar les vostres sol·licituds aquí

A més, no ens cansem de recordar que les inscripcions per a pel·lícules estan obertes. 


Rock and Kong!

La fi de la pandèmia ha fet ‘rebrotar’ les nostres ganes de sortir, ballar i moure l’esquelet!

Avui és l’últim dia per a participar en el concurs que hem organitzat al costat dels amics de Madness Live! per a aconseguir dues entrades a les seves actuacions del pròxim cap de setmana. 

Hi podeu accedir a través de Facebook, Twitter o Instagram.   Abraçades per a tothomHem començat aquest correu amb una notícia sobre l’amor de mare i l’acabem amb un concurs d’abraçada. Qui ofereix els seus braços en la imatge? Amb quina pel·lícula va venir?

Us recordem que el concurs se celerbrarà cada setmana i acabarà el dijous 24 de juny de 2022Guanya qui encerti MÉS preguntes setmanals. És a dir el resultat s’obté per nombre de respostes correctes totals però aquestes s’han de respondre cada setmana. 

El premi ja el sabeu: Una entrada doble per a la inauguració de #Sitges2022

Podeu enviar les vostres respostes per mail a comunicacio@sitgesfilmfestival.com ALS CINEMES
¿Dónde está Anne Frank? Joia de l’animació de l’any passat. El geni de l’animació amb consciència social Ari Folman trasllada el llegat humanista d’Anne Frank al nostre present. RECOMANACIONS Ahir va començar la 12a edició del D’A Film Festival, el Festival de Cinema d’Autor de Barcelona. Després d’una exitosa sessió inaugural, amb la premiada pel·lícula Alcarrás, el D’A encara té 9 dies per davant per a proposar-nos les millors pel·lícules independents del panorama actual.

Esperem que cullin molts èxits. Ens veiem per les sales! Us recordem que les INSCRIPCIONS DE FILMS estan obertes. Podeu llegir les bases i el reglament aquí i subscriure els vostres treballs en Festhome.

Text i fotos: Gabinet de premsa

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *