Barcelona acull la tercera edició del congrés gastronòmic i científic Science & Cooking World Congress Barcelona

Arriba la tercera edició del Congrés Science & Cooking World Congress Barcelona, l’esdeveniment gastronòmic i científic que se celebrarà els dies 7, 8 i 9 de novembre en l’edifici històric de la Universitat de Barcelona (UB).

Science & Cooking World Congress Barcelona és l’únic congrés internacional en el qual ciència i gastronomia s’uneixen per a reflexionar sobre el present i el futur del sector, sota els eixos de la formació, la sostenibilitat i la salut.

Aquesta nova edició compta amb 23 delegacions i com en anteriors passades, el congrés es realitzarà en la seu de l’edifici històric de la Universitat de Barcelona (UB), amb ponències de l’Aula Magna que seran retransmeses en streaming.

Les activitats plantejades per a aquesta nova edició conviden a reflexionar sobre el present i el futur de la cuina donant forma al discurs a través del Manifest de Gastronomia Científica que té com a eixos la formació, sostenibilitat i la salut.

Pere Castells presideix el congrés organitzat per Science & Cooking World Congress i el suport institucional de les Universitats de Barcelona i Parma, la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Barcelona amb la iniciativa Parc a Taula i el Ajuntament de Barcelona i la col·laboració especial de Science & Cooking Harvard.

Sota el lema “Ingredients, tradició i innovació”, el congrés busca consolidar aquests tres pilars en tres vessants: l’acadèmica, la gastronòmica i la social, sempre sota el discurs de la formació, la sostenibilitat i la salut, presents en tot el cartell de l’edició.

El calendari d’activitats compta amb ponències tant en el Paranimf com a l’Aula Magna, trobades de Personal Meeting, tallers, taules rodones de debat i una zona de Brunch, que com a novetat aquesta edició també comptarà amb tallers dels diferents perfils de l’edició i col·laborarà amb el Fòrum Gastronòmic.

L’esdeveniment finalitzarà amb el lliurament del premi Sferic Award a Ana Rôs, presentat pel Xef Jordi Cruz i tancarà l’edició 2022 el Xef i Reboster Jordi Roca.

Dies: 7, 8 i 9 de Novembre 

Horari dia 7 de Novembre: de 9h a 18h 

Horari dia 8 de Novembre: de 9h a 18h 

Horari dia 9 de Novembre: de 9h a 18h 

Ubicació: Edifici Històric de la Universitat de Barcelona (Gran Via de les Corts Catalans, 585 08007 Barcelona)

Text i fotos : Gabinet de premsa

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *