Comença el rodatge d’EL BUEN PATRÓN, pel·lícula que reuneix de nou Fernando León de Aranoa i Javier Bardem, en una producció de REPOSADO P.C. i THE MEDIAPRO STUDIO

L’equip de “Los lunes al sol” es retroba 18 anys després a una altra pel·lícula ambientada al món de les relacions laborals, però en aquesta ocasió una feroç i divertida sàtira protagonitzada per l’amo d’una empresa familiar.

Completen el repartiment Manolo Solo, Almudena Amor, Óscar de la Fuente, Sonia Almarcha, Fernando Albizu, Tarik Rmili, Rafa Castejón, Celso Bugallo, Martín Páez i Yael Belicha
La pel·lícula es rodarà a Madrid, Móstoles i a d’altres localitats de la Comunitat Autònoma.
EL RODATGE
Aquesta setmana ha començat a Madrid el rodatge d’ EL BUEN PATRÓN, la nova pel·lícula de Fernando León de Aranoa, protagonitzada per Javier Bardem i produïda per REPOSADO P.C. i THE MEDIAPRO STUDIO que suposa el retrobament 18 anys després de l’equip que va fer possible “Los lunes al sol”, pel·lícula guardonada amb la Conxa d’Or al Festival de Sant Sebastià del 2002 i amb 5 Premis Goya incloent-hi Millor Pel·lícula, Millor Director i Millor Actor per a Bardem.

EL BUEN PATRÓN és el contraplà de “Los lunes al sol¨. Si aquella pel·lícula s’ocupava de l’atur, aquesta descriu el precari paisatge de l’ocupació amb claus estètiques i narratives semblants. Un relat coral teixit d’històries que s’entrellacen i interactuen perversament, travessat per la seductora personalitat de Blanco, l’amo d’una empresa familiar al qual dona vida Javier Bardem, que protagonitza un relat tragicòmic, una comèdia amb una mirada feroç i divertida sobre les relacions personals i laborals dins d’aquesta empresa que ocupa a mig centenar de treballadors.
Acompanya Bardem un extens repartiment en el qual destaquen noms com Manolo Solo (“Tarde para la ira” – Premi Goya al Millor Actor de Repartiment, “La isla mínima”, “La peste”), Almudena Amor (“La abuela”), Óscar de la Fuente (“El silencio del pantano”, “El reino”, “La valla”), Sonia Almarcha (“Verónica”, “El reino”, “Amador”), Fernando Albizu (“70 binladens”, “Gordos”, “White Lines”), Tarik Rmili (“La unidad”, “La víctima número 8”), Rafa Castejón (“Cuento de verano”, “Silencio en la nieve”), Celso Bugallo (“Mar adentro”, “Los lunes al sol”), Martín Páez i Yael Belicha (“Vamos Juan”, “Vota Juan”).

El rodatge d’EL BUEN PATRÓN acabarà al desembre, i transcorrerà íntegrament a la Comunitat Autònoma de Madrid.

EL BUEN PATRÓN és la desena pel·lícula com a director de Fernando León de Aranoa, la cinquena que produeix conjuntament amb la seva companyia Reposado P.C. i THE MEDIAPRO STUDIO després de “Princesas” (2005) (3 Premis Goya, incloent-hi Millor Actriu Candela Peña), “Amador” (2010), el documental “Política, manual de instrucciones” (2016) i “Un dia perfecte” (2015), protagonitzada per Benicio Del Toro i Tim Robbins, guanyadora d’un Premi Goya al Millor Guió per a León de Aranoa. També és la seva tercera col·laboració al costat de Javier Bardem després de l’esmentada “Los lunes al sol” i “Loving Pablo” (Secció Oficial Venècia 2017).

L’estrena està prevista per a la tardor de 2021 i mk2 Films és responsable de les vendes internacionals de la pel·lícula.

Sinopsi:

Una empresa de producció de balances industrials en una ciutat de províncies, espera la imminent visita d’una comissió de la qual depèn l’obtenció d’un premi local a l’Excel·lència Empresarial: les coses han de ser perfectes per a aquest moment. No obstant això, tot sembla confabular-se en contra seva. En el poc temps del qual disposa, Blanco (Bardem), amo de l’empresa, intenta resoldre els problemes dels seus empleats, travessant totes les línies imaginables, la qual cosa dona lloc a una inesperada i explosiva successió d’esdeveniments.

Text i foto : Gabinet de premsa

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *