“COMPETENCIA OFICIAL” INAUGURARÀ LA SECCIÓ PERLAK DEL FESTIVAL INTERNACIONAL DE CINEMA DE SANT SEBASTIÀN

La imagen tiene un atributo ALT vacío; su nombre de archivo es mail

Una pel·lícula produïda per THE MEDIAPRO STUDIO,
dirigida per Mariano Cohn i Gastón Duprat i protagonitzada per Penélope Cruz, Antonio Banderas i Oscar Martínez.

 El Festival Internacional de Cinema de Sant Sebastià acaba de confirmar que “COMPETENCIA OFICIAL” inaugurarà el pròxim 17 de setembre la Sección Perlak de la 69 edició del certamen, que tindrà lloc del 17 al 25 de setembre. L’anunci es produeix pocs dies després que El Festival Internacional de cinema de Venècia fes oficial la participació del film en la seva Secció Oficial. La pel·lícula també ha estat seleccionada per al Festival de Toronto.

El Festival Internacional de Cinema de Sant Sebastià, on Duprat i Cohn van presentar la comèdia “Todo por el asado” el 2016 en la secció Culinary Zinema, ha reconegut les trajectòries dels protagonistes de “COMPETENCIA OFICIAL” Penélope Cruz i Antonio Banderas atorgant-los el 2019 i 2017 respectivament el prestigiós Premi Donostia del certamen, que va guardonar també Oscar Martínez el 2008 amb la Concha de Plata al Millor Actor per “El nido vacío”.

“COMPETENCIA OFICIAL”, la nova pel·lícula de MARIANO COHN i GASTÓN DUPRAT (“El ciudadano ilustre”, “Mi obra maestra”, “4×4”, “El hombre de al lado”) escrita pels reconeguts realitzadors argentins juntament amb Andrés Duprat i produïda per THE MEDIAPRO STUDIO, compta amb la participació de RTVE, TV3 i ORANGE ESPANYA

El productor de la pel·lícula és JAUME ROURES i els productors executius són LAURA FERNÁNDEZ ESPESO, JAVIER MÉNDEZ, JAVIER PONS, ANTONIO BANDERAS, PENÉLOPE CRUZ Y OSCAR MARTÍNEZ.

El film arribarà als cinemes d’Espanya distribuït per BUENA VISTA INTERNATIONAL mentre que a Llatinoamèrica s’estrenarà sota el segell STAR DISTRIBUTION.
 
PROTAGONIST PICTURES és la companyia responsable de les ventes internacionals.
 
SINOPSIS

En busca de transcendència i prestigi social, un empresari multimilionari decideix fer una pel·lícula que deixi empremta. Per a això, contracta els millors: un equip estel·lar format per la celebèrrima cineasta Lola Cuevas (Penélope Cruz) i dos reconeguts actors, amb un enorme talent però amb un ego encara més gran: l’actor de Hollywood Félix Rivero (Antonio Banderas) i l’actor radical de teatre Iván Torres (Oscar Martínez). Els dos són llegendes però no exactament els millors amics. A través d’una sèrie de proves cada vegada més excèntriques establertes per Lola, Félix i Iván han d’enfrontar-se no nom és entre ells sinó també amb els seus propis llegats.

Text i foto : Gabinet de premsa

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *