El més esperat de 2022 a Sitges Film Festival!

La collita de Sitges sempre és fructífera i ara és el moment de marcar amb vermell sang les estrenes de l’any de totes les pelis que han passat pel Festival. 

Estrenarem aquest llenç en blanc que és el calendari buit:  

La abuela. L’esperada obra de Paco Plaza en té prou amb els confins d’un apartament i dues dones de diferents edats per endinsar-se en el terror.  

Prisoners of the Ghostland (28/1) Primera –i explosiva– col·laboració entre el llegendari director japonès Sion Sono i l’indomable Nicolas Cage. Res més a dir ¡Esperarem la data!

Belle (4/2) Mamoru Hosoda va recollir el Gran Premi Honorífic a #Sitges2021 on també va presentar la seva última creació. El director torna a indagar en l’interstici entre el fantàstic i el virtual, en una nova joia animada.

Visitante (18/2).  Marga, en plena crisi amb el seu marit i plena de dubtes sobre el seu futur, viatja a una antiga casa de la seva família. Alberto Evangelio signa aquesta peça de dimensions paral·leles. 

The Medium (25/2) s’endinsa en l’herència d’una xaman de la regió d’ Isan, en un exercici que barreja terror i tradició, i que està produït pel rei del thriller coreà Na Hong-jin.

Malnazidos (11/3) Els reis de la comèdia Javier Ruiz Caldera i Alberto de Toro van entrar per la porta gran al cinema bèl·lic i fantàstic amb aquesta pel·lícula, que es va estrenar a Sitges 2020. L’obra veurà la llum el primer trimestre de l’any. 

Cliff Walkers (25/3) Zhang Yimou posa el seu gust per l’acció més plàstica al servei d’un film d’espionatge que discorre en la Manchuria controlada pels japonesos amb la connivència de la dinastia Qing i sota una incessant neu, que cobreix la pantalla de blanc.

Veneciafrenia (22/4) Álex de la Iglesia inaugura el segell The Fear Collection en gran. Aquesta pel·lícula parla sobre com els habitants de Venècia tenen un pla sinistre per a acabar amb la invasió estrangera que pateixen any rere any.

Los renglones torcidos de Dios (7/10). Oriol Paulo va presentar el teaser d’aquesta obra inspirada en el llibre de Torcuato Lucca de Tena i protagonitzada per Barbara Lennie i Eduard Fernández

¡Així dona gust començar l’any!
Any Nou Premi Nou
 Reprenem el concurs de fotos ‘vintage’ del Festival però canviem la mecànica i el premi. 

ATENCIÓ a les INSTRUCCIONS!

El concurs comença avui, 7 de gener de 2022 i acabarà el dijous 24 de juny de 2022Guanya qui encerti MÉS preguntes setmanals. És a dir el resultat s’obté per nombre de respostes correctes totals però aquestes s’han de respondre cada setmana. 

Pregunta: Qui són els dos joves de la imatge i què van venir a fer a Sitges l’any 2002?

Premi: Una entrada doble per a la inauguració de #Sitges2022

Podeu enviar les vostres respostes per mail a comunicacio@sitgesfilmfestilval.com

Text i fotos: Gabinet de premsa

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *