“Em dic Violeta”, coproduïda per The Mediapro Studio i Polar Star Films s’emet demà al “Sense Ficció” de TV3

 • La pel·lícula ha estat guardonada amb el Premi del Públic i el d’Amnistia Internacional del Festival DocsBarcelona.

  “Em dic Violeta” narra la història de dues famílies molt diferents amb un punt en comú: tenen un menor transgènere.

  “Em dic Violeta”, coproduïda per The Mediapro Studio i Polar Star Films s’emet demà al “Sense Ficció” de TV3. Dirigida per David Fernández de Castro i Marc Parramon.
 • “Em dic Violeta” narra la història de Violeta, una nena d’onze anys que va néixer sent un nen. És la història del suport d’uns pares al procés iniciat per la seva filla, però també és la història del rebuig i la hostilitat a la que s’han d’enfrontar menors transgènere per normalitzar la seva situació. La pel·lícula guardonada amb el Premi del Públic i el d’Amnistia Internacional  a la darrera l’edició del DocsBarcelona.

  “Em dic Violeta” narra la història de dues famílies molt diferents amb un punt en comú: un menor transgènere. Violeta, 11 anys, filla de l’actor i productor de cinema per a adults Nacho Vidal, està tenint (fins ara) un trànsit relativament plàcid, però els seus pares, desconcertats, van trigar un temps a assumir la seva nova identitat.

  Alan no va tenir aquesta sort: víctima d’assetjament a l’institut, el suport de la seva família no va ser suficient per evitar un final que va commocionar la seva ciutat. Centrada sobretot en aquestes dues històries, la pel·lícula, profundament emotiva, mostra que la nostra societat està avançant en l’acceptació dels menors trans però que encara queda molt camí per recórrer.


  Imatge

  Text i fotos : Gabinet de premsa

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *