Primeres imatges de “COMPETENCIA OFICIAL”, una pel·lícula produïda per THE MEDIAPRO STUDIO


Dirigida per Mariano Cohn i Gastón Duprat amb Penélope Cruz,
Antonio Banderas i Oscar Martínez

“COMPETENCIA OFICIAL”,
una pel·lícula produïda per THE MEDIAPRO STUDIO
Dirigida per Mariano Cohn i Gastón Duprat amb Penélope Cruz,
Antonio Banderas i Oscar Martínez.
Presentem el TEASER TRÀILER de “COMPETENCIA OFICIAL”, una producció de THE MEDIAPRO STUDIO dirigida per MARIANO COHN i GASTÓN DUPRAT (“El ciudadano ilustre”, “Mi obra maestra”, “4×4”, “El hombre de al lado”) i escrita pels realitzadors argentins juntament amb Andrés Duprat.

El film, que compta amb la participació de RTVE, TV3 i ORANGE ESPANYA, està protagonitzada per PENÉLOPE CRUZ (guanyadora d’un Premi Oscar® per “Vicky Cristina Barcelona” de Woody Allen i produïda per MEDIAPRO, i premi a millor actriu a Cannes per “Volver” de Pedro Almodóvar), ANTONIO BANDERAS (premi al millor actor a Cannes per “Dolor y gloria” de Pedro Almodóvar) i OSCAR MARTÍNEZ (premi al millor actor a Venècia per “El ciudadano ilustre” de Cohn i Duprat).

Completen el repartiment a JOSÉ LUIS GÓMEZ, NAGORE ARAMBURU, IRENE ESCOLAR, MANOLO SOLO i PILAR CASTRO.

El productor de la pel·lícula és JAUME ROURES i els productors executius són LAURA FERNÁNDEZ ESPESOJAVIER MÉNDEZJAVIER PONSANTONIO BANDERASPENÉLOPE CRUZ i OSCAR MARTÍNEZ.

“COMPETENCIA OFICIAL” arribarà als cinemes d’Espanya distribuïda per BUENA VISTA INTERNATIONAL i s’estrenarà a Llatinoamèrica sota el segell  STAR DISTRIBUTION.

PROTAGONIST PICTURES és la companyia responsable de les ventes internacionals. 

SINOPSI
En busca de transcendència i prestigi social, un empresari multimilionari decideix fer una pel·lícula que deixi empremta. Per a això, contracta els millors: un equip estel·lar format per la celebèrrima cineasta Lola Cuevas (Penélope Cruz) i dos reconeguts actors, amb un enorme talent però amb un ego encara més gran: l’actor de Hollywood Félix Rivero (Antonio Banderas) i l’actor radical de teatre Iván Torres (Oscar Martínez). Els dos són llegendes però no exactament els millors amics. A través d’una sèrie de proves cada vegada més excèntriques establertes per Lola, Félix i Iván han d’enfrontar-se no només entre ells sinó també amb els seus propis llegats.

Texto y foto : Gabinete de prensa

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *