TORNEN ELS ’70 AMB LES FESTES FLOWER POWER DE PACHÁ

AlbertRoca
image

Han passat més de 40 anys des de la creació de la primera discoteca “Pacha” del món, situada recordem a Sitges, i continua posicionant-se com la primera discoteca del món, que porta al seu voltant una marca internacional i un estil de vida.Aquest estil de vida està acompanyat d’unes celebrades festes a Eivissa, les Flower Power, que van celebrar la seva versió, a Barcelona, a la discoteca CDLC, el Carpe Diem Barcelona, el passat dijous, amb la col.laboració de Pacha Eivissa, i sota la supervisió de la mateixa familia Urgell.

Fidels al seu detallisme i perfeccionisme, van portar una ambientació des de les mateixes illes on no hi va faltar absolutament res, començant per les músiques i dins del local on podiem reconèixer des dels Beatles i el millor de tot, les vestimentes dels convidats i convidades que feien d’aquesta manera un peculiar viatge pel temps.

Interessant també eren els convidats especials on vem poder veure personatges televisius, cinematogràfics i del món de la moda, encapçalades per Estefanía Luyk, Arancha de Benito i Raquel Meroño –que ja van venir el 2010-, la presentadora Yvonne Reyes –que recordava encara la seva visita a Sitges en un congrés medic, l’any 1998-, la presentadora Elsa Anka –que ens visita frequentment juntament amb la seva filla, actriu i model, Lidia Torrent-, una de les joves estrelles de la televisió, la catalana Ursula Corberó –“Física o Química”, i que aviat la veurem en el cinema-, l’esportista Fonsi Nieto, i una llarga llista que posaven la nota glamourosa de la nit.

Una divertida festa, en definitiva, en la que la diversió desenfadada dels ’70 va ajudar a oblidar la crisis del segle XXI. Precisament en aquells anys aquell estil de vida va ser una de les respostes a les amenaces politiques i socials que també hi havia. La història doncs, sempre es repeteix.

Text Albert Roca. Fotos Carlos Ferriz.